Looking for Something? Search Afriwap now!!!
Add to Flipboard Magazine. | |

Een blik op de OG Nike Air Max

Author Topic: Een blik op de OG Nike Air Max  (Read 1803 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline weinneamy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • (New Afriwap.com member)
    • View Profile
Een blik op de OG Nike Air Max
« on: March 03, 2016, 09:25:58 AM »


Speelgoed vrachtwagens al u geÔnformeerd over het feit dat vrouwen variatie van de & Nike druif is momenteel beschikbaar op uitgezochte detailhandelaars op nationaal niveau, maar deze laatste collectie is eigenlijk de mannen versie. Hoewel in wezen vergelijkbaar met de tegenhanger van de macht, het silhouet zijn oorspronkelijke make-up samen met verschillende grijs tinten rond de bovenste component ervan, hoewel de POP's van paars verfraaien de oogjes, de tong, de tong en de miniatuur Swoosh merk op de hiel. Verhard met wit in zijn hele algemene, is de sneaker eigenlijk bekroond met aanwijzingen van Emerald groen binnen de tong en de zichtbare Air Max eenheid. We hebben dat veel meer van de iconische grijs samen met Volt colorway pop omhooggaand met verschillende newbielink:http://www.nikeoutletschoenen.net/ch/Nike-Air-Max-90-Dames.html [nonactive] silhouetten, en dat hebben we een paar meer foto's om een kijkje te nemen. Volgende erin gelegen een blik op de Neon-editie van de Nike Air Max 90.
Na een Biege gekleurde Aloha variatie, vaak de newbielink:http://www.nikeoutletschoenen.net/ch/Nike-Air-Max-90-Heren.html [nonactive] ontvangt de verbluffende floral Details opnieuw, deze keer in grijs weergegeven een officiŽle kleurenschema van Midnight Navy helpen Midnight Navy. Net als bij voorgaande edities, is de sneaker in principe gedetailleerd met de floral routine in zijn hiel, toonaangevende oogjes en teen locatie in verschillende tinten van Oranje. Vervaardigd uit gladde nylon vanwege haar basis, tonale middernacht diepe blauw suŤde overlays langs de vamp, versterkt hiel teller samen met Spatscherm het algehele gebruikersprofiel.
De klassieke Nike heeft zijn beschikbaar in talloze grafieken, ontwerpen, alsook versies. Net wanneer je gedacht dat je hebt het allemaal gezien, komen deze mensen met nog een ander gloednieuwe schijnen, ditmaal die betrekking hebben op de bovenste samen met schetsen en tekeningen van talrijke soorten items. Komt soms wit of zwart, heeft de gedrukte uppr tekeningen en schilderijen van items, zoals handen, deze boom bomen, de kegels en de doodles, gewoon om de lijst van een paar. Vaak is de schoen voltooid door het hebben van een witte enige apparaat en een contrasterende newbielink:http://www.nikeoutletschoenen.net/ch/Nike-Air-Max-Dames-Schoenen.html [nonactive] ruisen, swish op de zijwanden. Tonale vasque en binnenvoering in totaal het uiterlijk van de schoen.

newbielink:http://www.nikeoutletschoenen.net/Nike-Air-Max-Heren-Schoenen/Nike-Air-Max-90-Voor-De-Heren-Schoenen-Online-Wit-8qqPG7.html [nonactive]
 


Other Topics To Read

Powered by EzPortal